New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)

Opret en profil og bliv en del af Danmarks
rareste hus-og-have-fllesskab

Opret profil
Log ind

What is wrong with this post?

What is wrong with this comment?

Feedback

SORT BY

SHOW ONLY

CATEGORIES

  • Videos
  • Tags

Du ser indlæg med: huset

Henrik Møller 2 years ago

Valg af pilleovn

Hejsa.
Jeg skal til af købe en pilleovn og jeg kender ikke en som har en eller har nogle gode råd, derfor må der da være en af jer som kan komme med lidt input. 🙂

Jeg har kigget på disse her 2 ovne, er en af dem et godt køb… eller skal jeg kigge efter noget helt andet? Den skal opvarme 90 kvm.

ovn1: http://www.davidsenshop.dk/pi/ZIBRO_TR%C3%86PILLEOVN_ADINA_70_S_LINE_GREY_8070_2462.aspx

ovn 2: http://www.davidsenshop.dk/pi/DORINA_SORT_PILLEOVN_EXCL_FRAGT_KR_300_S_9908_2462.aspx


Lilian Borg 2 years ago
Jeg har haft pilleovn i 1 år nu, men er ikke ekspert. Min ovn, som er købt her http://www.jimex.dk/, fungerer fint, men du skal prøve at få en ovn, der kan rumme mange piller.

Min kan tage 15 kg, og det vil jeg synes er et minimum. De pillesække jeg har rummer 15 kg, og da ovnen går i stå før alle 15 kg er brugt, betyder det, at jeg ikke kan fodre den med en hel sæk ad gangen p.gr.a. pladsmangel. Du skal osse regne med at købe en askesuger, da asken på min skal tømmes hver 2. dag og det kan ikke gøres uden askesuger.

Jeg startede med en lille billig suger, men den svinede meget, da den blæste aske ud i rummet. Filteret var utilstrækkeligt og skulle skiftes alt for tit.

For ½ år siden fik jeg en stor våd/tørstøvsuger fra Nilfisk, den er bare god. Kostede osse 3.400 kr., men er pengene værd. Jeg havde en installatør til at installere ovnen og skorstensfejeren skal godkende den.

Husk at røgvendepladen skal renses tit. Min ovn hedder Ecoteck Lisa Plus. Jeg kender ikke andre. 🙂 God fornøjelse!


  • Videos
  • Tags